LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı

Lösemi ve anemi hastalığı hakkında bilgi ile irtibat uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 2 MB
  • Sürüm 1.4.0
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici Egegen Internet Solutions

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı indir. Sağlık ve Fitness kategorisindeki bu uygulama Android içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı, uygulaması Lösemi ve anemi gibi hastalıklar hakkında bilgiler ve sosyal yardımlaşma seçenekleri sunan özel bir sosyal yazılımdır.

Lösemi ve anemi gibi hastalıklar tedavi edilemediği zaman ilik nakli gerekmektedir. Nakil oluşması için kan uyuşması gerekli olup tüm bu detayları, içerikleri tüm ince ayrıntılarına kadar öğretmek amacı ile bilgiler ve fikir alış verişi için sohbet kanalı bulunan bir uygulamadır.

Lösemili ve kan hastası çocukların, sağlık ve eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olmak, bunun yanısıra, kalıtsal ve edinsel kan hastalıkları konusunda ulusal düzeyde tedavi, eğitim ve araştırma kurumları kurmak ve işletmek görevinde olan kurum hakkında bilgiler veren ve irtibata geçme imkanı veren bir uygulamadır.

Kemik iliği nakli için sponsor bağlantılar aramanıza, t-shirt ve cupcake satışları organize etmenize yardımcı olabilecek kanalları sunarak, gönüllü bağışçı sayısına erişme ve daha fazla gönüllü kişiler oluşturmak adına imkan sunan bir uygulamadır.

Güvenliğiniz için APK dosyaları Google Play üzerinden indirilmektedir.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı indir